Nvidia fizikaidemó verseny

2008.07.07. 11:43

Játékprogramozó wannabe-k, itt a lehetőség, hogy bizonyítsatok, és nyerjetek egy számítógépházba építhető kályhát (Geforce high-end sorozat). A texelmogul Nvidia és a szinte teljesen ismeretlen thegamecreators.com portál versenyt hirdet fizikaimotor demó ügyben, hogy reklámozzák a frissen felvásárolt Aegia-féle Physx motort, és wannabe játékfejlesztők kedvenc nextnextnextfinish videójátékvarázslóját, a Dark Basic-et. Ha valaki nem tudja mi az a fizikaimotor demó, nézze meg ezt a videót (amúgy lehet ezzel interaktívan is játszani, ha felkerült egy Physxet használó játék a gépedre):

 

A verseny két különböző kategóriában van meghirdetve:

'A' kategória - különféle fizikaimotor funkciók egyéni bemutatása. Ezek:

  • Folyadékmodellezés: ki tud minél élethűbb takonyszimulációt összehozni
  • Ruhamodellezés: a játéktervezők régi álma Marilyn Monroe fellibbenő szoknyácskája
  • Szilárdtest modellezés: minél több szürke kocka essen le az égből mindenki gyönyörűségére
  • Rugalmas testmodellezés: a cél a legszebb kutyagumi

A preview beküldési határideje: július 20. A végső verzió augusztus 31-kére kell hogy elkészüljön. Feltétel még (hát persze), hogy Dark Basic Pro-val készüljön a demó, és ne legyen nagyobb 5 MB-nál, amiben nincs benne a terjedelmes Dark Basic futtatható állomány és annak egyéb alkatrészei. És a jutalom? A preview beküldése után a bétákra is adnak díjakat: 1. díj EVGA 9800GTX videokártya, 2. díj EVGA 9800GTX videokártya. A eredményhirdetéskor témakörönként a fődíj egy-egy EVGA GTX260 videokártya. Úgy látszik túl sok az elfekvő raktárkészlet.

'B' kategória - ÜBER demo

Ez az a verzió, amiben minden benne van. Marilyn Monroe áll a szürkekocka esőben, szoknyája fellibben, fázik, arcán takony és egy félmosoly, lábánál kutyakaki. Beküldési határidő itt is július 20. illetve augusztus 31. És hogy miért éri meg ebfekáliát modellezni? 1. díj: NVIDIA 790i alaplap és GTX280 videokártya, 2. díj: NVIDIA 790i alaplap és GTX260 videokártya, 3. díj NVIDIA 9800 GTX videokártya. Nem valami fantáziadús, de legalább jól befűti a szobát télen.

És még valami, aki valami tuti cuccot mutat, az akár egy állást is szerezhet az Nvidiánál. So, mutassátok meg mit tudtok :)

Színes/szagos weboldal: itt




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr26556998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

 

süti beállítások módosítása