GTA IV PC-n

2008.07.28. 14:57


Exkluzív kép: GTA 4 PC-n!!!

 

Nem tudom eldönteni, hogy a GTA IV PC verziójáról szóló mindenféle pletyka zseniális marketingtevékenység eredménye, vagy béna hibák sorozata. Ugye van az "átejtett supportosok" sztori, meg a véletlen kint marad a PC logó a Rockstar weboldalán, meg még egy csomó, amire nem is emlékszem. Nem hinném, hogy ezek nem szándékosan elejtett hibák, de azt nem értem, hogy minek ilyen erős hírverés egy olyan játékhoz, aminek a piaca már így is nyálcsorgatva várja a messiást.
Mindenesetre megérkezett a következő "hiba", ezúttal az játékok besorolásával foglalkozó amerikai szervezet, az ESRB vétett. A lényeg röviden annyi, hogy ideig-óráig a GTA 4-nél a platformok között fel volt sorolva a PC is. Úgy látszik az egyik webmester kissé túlbuzgón végzi a munkáját...

Akik felfeldezték

Régebbiek:

Béna supportosok
PC Gamer Malajzia

 




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr32589418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

 

süti beállítások módosítása