Védekezés headcrab ellen

2008.09.11. 16:51

Egy igazi hárdkór gémernek minden vészhelyzetre fel kell készülnie. Olyan keserves tragédiákra gondolok, hogy hajnali 4-kor elfogy a pizza, eltűnik a monitorról a piros szín, szívrohamgyanús tünetek 39 óra folyamatos Starcraft után, nincs elég konnektor, hogy bedugd a kormány adapterét, anyu elutazott, így nem tudod ki fogja üríteni a hamutálat, és még számtalan egyéb katasztrófa. Van, aki annyira felkészült, hogy még egy pajszert is a közelben tart.

Elősködőfertőzés esetén használja a pajszert
Elősködőfertőzés esetén használja a pajszert

 

Egyéb Gordon Freeman-nel kapcsolatos híreink

Valaki nemrég kiszúrta, hogy a híres tudós ott ólálkodik a Nagy Hadronütköztető mellett:


Itt valami nem stimmel...

 

Persze kiderült nemsokára, hogy a szakember nem véletlenül tévedt arra, hiszen már az első kísérletek során előbukkantak a svájciak hobbifeketelyukából származó kellemetlen háziállatok, úgyhogy Gordon azonnal akcióba lépett.

 
A képen látható példány a Bodri nevet kapta

Riporterünk megkérdezte Gordon Freeman-től, hogy ezúttal is lemészárolja a részecskegyorsító személyzetét, azonban a választ soha nem fogjuk megtudni, mert a kérdező fejébe véletlenül beleállt egy pajszer.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr13638127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

 

süti beállítások módosítása