A tagline a blog címe alatt lévő néhány soros szöveg, ahol megfogalmazhatjuk, hogy szerintünk miről is szól a blogunk. Néhány aprócska trükk bevetésével többféle gondolatot is közölhetünk a nagyérdeművel. Ezeket egy, a sablonba elhelyezett szkript váltogatja véletlenszerűen kiválasztva az általunk megadott címekből. Készítettem egy videót is, amelyben lépésről lépésre láthatóak a szükséges lépések, így a kevésbé felkészült felhasználók is megpróbálhatják beüzemelni a szkriptet.

Először le kell tölteni a szkriptet innen (jobb egérgomb/mentés másként...)

Ha nincs ötletünk, hogy mit csináljunk a szkripttel, akkor nézzük meg a tutorial videót (új ablak UPDATE: sajnos a mediafire nem engedi a direkt hivatkozást, töltsük le az swf fájl és nyissuk meg a böngészőben).

Ha esetleg nem működne a videó, akkor a következő címről letölthetjük:
http://www.mediafire.com/?sharekey=6c0627802751ca97d0d290dca69ceb5ce04e75f6e8ebb871




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr72511323

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.06.09. 16:49:47

zsír - Váltakozó tagline a blog.hu-nA tagline a blog címe alatt lévő néhány soros szöveg, ahol megfogalmazhatjuk, hogy szerintünk miről is szól a blogunk. [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vedöszarny 2009.09.12. 18:36:45

draga raszputyin,olyan dinka voltam ehez mint egy nagy ures tök,de pont egy ilyen magyarazatra volt szuksegem,igy keszulhet a blogom,köszi

 

 

 

süti beállítások módosítása