Mint tudjuk James Cameron már 1995-ben megálmodta az Avatart, azonban a mozik technikai színvonalát még nem érezte olyan fejlettnek, hogy az alkotás a vászonra kerülhessen. Azonban nem ezt gondolta a konzolok fejlettségéről, így az Avatar videójáték fejlesztése már akkor elkezdődhetett. Sőt! Két év megfeszített munka után meg is jelent a játék, amiről méltán mondhatjuk: forradalmasította a számítógépes játékokat! Ha esetleg elkövettük az a hibát, hogy az elmúlt tizenhárom évben nem szereztük be ezt a műremeket, akkor a következő dobozt keressük a boltok polcain:

Mi már teszteltük a játékot, és nyugodtan kijelenthetjük, felejthetetlen élményben lesz részetek, amikor kipróbáljátok ezt a játékipart gyökerestül felforgató alkotást.

A videójátékokat nem kedvelőknek is hoztunk valami meglepetést. Egy beépített emberünknek köszönhetően megszereztük az Avatar rendezői változatából a kivágott szexjelenetet. Klikk a képre

Egyéb játékismertetők a zsíron




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr901674282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

 

süti beállítások módosítása