A techradar.com összegereblyézte az általuk tíz legelvetemültebbnek tartott game controllert az elmúlt jónéhány évből. Ha végignézünk a listán láthatjuk, hogy nem csak a Nintendo kísérletezett elmebeteg kütyükkel, hanem részt vett az ötletelésben boldog-boldogtalan. Ha ezek eljutottak a nyilvánosságig, akkor képzeljük el milyen lehetett az, amelyik nem jutott el a tervezőasztalon túlra.

Lássuk a legkreténebbeket:

Massage Me dzseki

Egy egy igazi műalkotás, lényege az, hogy partnerünk (gondolom koedukált játékra hegyezték a tervezőceruzát az alkotók) felkapja az igen trendi "controllert", majd bedobunk egy játékot, és masszírozva masírozunk (bocs) a játékban. A mellékelt képen egy verekedős játékot láthatunk, úgyhogy a felhasználás elég széles körű lehet.

Működés közben:

 

DK Bongos dob

A következő elmés találmány célközönsége a hippi dobolókörök, a szigetes kukadobosok és vudu sámánok bizarr társasága lehet. Még Guitar Hero előtt, a Donkey Konghoz készült, de hogy hogy működik az számomra rejtély.

 

Sega Dreamcast Fishing Rod

Horgászbot Wiihez is van, de nem ez volt az első ebből a forradalmi szerkezetből. Csak bepattintjuk a controllerbe a kiegészítőt, és máris indulhat az akcióhorgászat (sapka azért kell, hogy ne lobogjon a hajunk). A kettőpontnullában már bálnákat is csáklyázhatunk a fejlesztők ígérete szerint.

 

 

Ha érdekel a maradék hét arculcsapás, akkor klikk az eredeti cikkre...




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr21546623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.06.30. 20:24:48

zsír - Top 10 leghülyébb game controllerA techradar.com összegereblyézte az általuk tíz legelvetemültebbnek tartott game controllert az elmúlt jónéhány évből. Ha [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

 

süti beállítások módosítása