Goldenblog 2008

2008.07.10. 19:04

And the winner is... (boríték kinyit...) kocka.blog.hu... Űűű... Francba, most le kell törölnöm az előre megírt bejegyzést, ami az első helyezésemről szól. És mit kezdjek a három raklap "Zsír - Goldenblog Winner" feliratú pólóval? Szóval, gratulálok a kockablognak, és a többi helyezettnek is.

 

És a köszönetnyilvánítások:

Köszönöm, anyunak, bár nem is tudja, hogy létezik ez a blog; köszönöm apunak is, bár valószínűleg rólam se tud; köszönöm az Indexnek, hogy kaptam egy címlapot, aztán egy hét múlva törölték a fórum accountomat, pedig nem is promoztam annyira pofátlanul; köszönöm Uri Gellernek, hogy egyszer ezt mondta nekem, "Ne... kopipészte'd... le"; köszönöm az általános iskolai technika tanáromnak, hogy megtanította, hogyan kell a szavakat elválasztani; köszönet az agykontrollosoknak, akik annyi, de annyi vicces percet szereztek nekem; köszönöm annak a három emberbek, akik olvassa a blogot :) és köszönöm a HVG-nek, a Goldenblognak, és a zsűrinek, hiszen nélkülük nem is lenne mit köszöngetni.

 

Közkívánatra bővítem a célközönségemet. Mostantól kezdve írok cikkeket

  • sziámi ikreknek, akiknek legalább egyik tagja informatikus
  • IBM RPG programozóknak (ne röhögj, van ilyen)
  • kisnyugdíjas hackereknek, akiknek van kutyájuk
  • rovarirtóknak, akik megszerezték a "Debugging in Distributed Environments" vizsgát

Így sikerülni fog RSS feliratkozások számát 17 főre emelni országosan!

 

Végezetül néhány vélemény a zsírról:

"Erőltetted poénok, unalmas témák, hézagos szakmai ismeretek, a legjobb Gaming/IT blog!"
John Doe, ZDNet

"Jobbfajta geek-kulturális blognak ígérkezik a zsir.blog, az IT/tech kifejezetten nem technikás, gyereklelket csapkodó zónáiból szemezget, lecsapva az aktuális külhoni mémekre. Sűrű válogatásban küldi azokat az anyagokat, amiktől a hazai IT-őrültek informáltnak érzik magukat, ha nem éppen a hivatalos angol forrásokból szemezgetik ki a napi betevőt."
Bari Máriusz

"A zsír igazából második lett az 101011 indulóból, csak nem értitek a poént."
Goldenblog zsűriből nem tudni pontosan ki

"Egy frissen indult, ámde igéretes blog. Ahogy magáról írja: "Speciális informatikai magazin sánta informatikusoknak és szabadkőműveseknek. Mindenféléről szó lesz, technológia, programozás, játékok és egyéb marhaságok." És ezt tessék szó szerint érteni!"
Varsányi Krisztina Martina (remélem jól írtam :)

"Köszönöm, hogy elvettél az életemből öt percet, te idióta paraszt!"
Kovács János, szabadkőműves

"Örülünk, hogy végre Magyarországon is megjelent egy minket megszólító sajtótermék."
Kétbal Ábrahám, SIKET - Sánta Informatikus Kukacok Egyesült Társasága

"Bezzeg az én időmben nem volt ekkora pofájuk a bloggereknek!"
Kisnyugdíjas Hackerek Magazinja

 

Goldenblog




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr13562655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ikocka · http://kocka.blog.hu 2008.07.10. 20:00:56

Koszonet es en is gratulalok! Azert ha van a polobol akkor dobj at egyet :)

prezzey · http://www.prezzey.net 2008.07.15. 01:56:47

Köszönöm a hőn kívánt bővítést, de problémába ütköztem. Azt hiszem, a sánta szabadkőműves kategória továbbra is a legelérhetőbb számomra, pedig se sánta nem vagyok, se szabadkőműves, úgyhogy abszolút értékben az sincs túl közel. Esetleg nem akarod a "szőke kékszemű zsidók" rendkívül piacképes rétegét is beirányozni? (Legalább hárman vagyunk!) Vagy a "pszichológusok, akik szoktak néha Pythonban programozni" csoportot? (Ebben pedig legalább ketten!)

Viszont a "szőke kékszemű zsidó pszichológusok, akik szoktak néha Pythonban programozni", az valószínőleg tényleg csak egytagú. (Esetleg nem tud valaki egy ilyet hímneműben? ;P )

Raszputyin · http://zsir.blog.hu 2008.07.15. 11:32:56

Szívesen bővíteném a klubot, de félek, hogy a szerver nem fogja bírni terhelést... :)

 

 

 

süti beállítások módosítása