Aki nem ismeri a Worth1000.com-ot, annak mondom, hogy először is szégyellje magát, másodszor ez egy olyan portál/cég/társaság, amely azzal szerzett hírnevet, hogy nagyon jó photoshop versenyeket hirdet mindenféle témakörben. Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy a weboldal nézegetése erősen addiktív, akár napokat is el lehet röhögcsélni rajta. Viszont ez nem túl ajánlatos, mert a csömör is hamar jön, szóval vigyázzunk vele.
Úgyhogy csak csepegtetni fogok, kezdetnek mindjárt egy contest-tel, ami a napokban zárult le. A verseny buzzwordje 'Star Wars Ren' és a témaköre a Csillagok Háborúja és a művészet kapcsolata photoshop módra. A felvezető szöveg pedig a következő:

Valamelyik nap elmentem egy kiállításra. A képek jók voltak, de tudod, mi hiányzott? A wukik. Egy wuki se volt a láthatáron. Meg jedik se, meg rohamosztagosok se ... meghökkentő, de tulajdonképpen semmi Star Wars-os cucc nem volt.
Úgyhogy itt az idő, hogy helyrehozzuk a hibát, amit elkövetett a világ Star Wars ügyben...

Lássuk a beküldött művek közül a szerintem legjobbakat:


A császár mélyen elmerült gondolataiban: mi az élet értelme; ki kéne próbálni egy új éjszakai krémet; azok a hülye lázongó kutyák megint fészkelődnek; el kéne menni nyaralni, mondjuk Hollandiába; és kéne egy új lézerkard is, a régi már kopik

 


Tyvokka, a reneszánsz wuki tudós sokat dolgozik, hogy megértse a szőrtüszők rejtélyes világát

 


Anett megkapta élete első falépegetőjét. Később sokat sírt, mert apukája többet játszott vele, mint ő maga

 


Andy Warholt kérte fel Darth Vader, hogy javítson egy kicsit az általános megítélésén. Később Warhol rejtélyes körülmények között megfulladt.

 


Ugyan a képen nem látszik, de ekkor még megvolt Obi-Wan Kenobi mindkét füle

 


A mű címe: Leilány gyöngy fülbevalóval

 


A kép azt a pillanatot örökíti meg, amikor Darth Vader a polgárháború kezdetén átkel a Delaware folyón. Vader a hadsereg első fekete tábornokaként küzdött a színesbőrűek egyenjogúságáért.

 


Művészettörténeti pillanat: Yoda kissé határozottabb figura, mint Obi-Wan. Nem engedi, hogy van Gogh csakúgy levágja a fülét

 


Sajnos Tyvokka, a reneszánsz wuki tudós nem talált megoldást a végleges szőrtelenítésre, de azért tervezett egy-két jó centrifugát

 



 

Akinek még nem elég, itt megtalálhatja a többi képet. És van egy régebbi, ugyanilyen témájú contest is.




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr43578639

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.22. 19:48:56

zsír - Csillagok, művészet, háborúHa sokat lapozgatjuk a magazinokat, akkor nagyjából tudjuk mire képes a Photoshop. De azzal nem biztos, hogy tisztában vagyunk [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

 

süti beállítások módosítása