Elvtársak!

A III/III-as ügyosztály hathatós közreműködésével az ideológia tisztek sikeresen állították meg a csempészáru formájában megjelenő kapitalista bűnkultúra terjedését. Az elfogott csomagokat (Super Mario Bro’s játékkazetták, leltári szám: 4NT1C0MMI5T5) a propagandaosztály átvette tanulmányozásra, majd felterjesztettük a COCOM tiltólistára. Hogy mérsékeljük a károkat a tanács készített egy felvilágosító mozgóképet, majd útjára bocsátotta azt az érintettek átnevelésére szolgáló utasítással együtt.

A felvételen látható, amint a karvalytőke szolgálatában imperialista gombák megtámadják a feddhetetlen jellemű világforradalmár munkást. Azonban a munkásököl, vasököl, odacsap, ahova köll, így tőkebálványozó burzsujok megkapják a jól megérdemelt megrendszabályozást. Reméljük, eljut elvtársainkhoz ez a jellemtisztító üzenet (mert ha nem, akkor már indul is a fekete autó).
 

 

Nagyobb változat

Alternatív letöltési cím: http://www.mediafire.com/download.php?jrynnwdzyil




A bejegyzés trackback címe:

https://zsir.blog.hu/api/trackback/id/tr73669509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latz von W. 2008.09.18. 14:28:19

Ez nagyon súlyos. :D
Óriási, remek, megosztom azonnal mindenkivel. :P

 

 

 

süti beállítások módosítása